Üzleti lehetőség

Üzleti lehetőség

Nem kötelező az üzletépítés, lehet csak fogyasztónak is regisztrálni.

A fogyasztók számára is van ajánlási lehetőség de ők nem kapnak jutalékot csatlakozók vásárlók után, de ha személyesen hoznak fogyasztókat akkor kedvezményeket, pontokat kaphatnak amiket később ingyenes termékekre beválthatnak. Ha minden hónapban vásárolnak akkor is hűség pontokat kapnak amit le tudnak majd vásárolni!

Akik azonban szeretnének tovább ajánlásból pénzt keresni, azoknak üzleti regisztrációval kell csatlakozni. Ugyanúgy ingyenes, nincs regisztrációs díj, minden pénzért terméket kapsz, amikre ugyanúgy van 60 napos visszafizetési garancia.

Nincsenek egyenlőre előre összerakott üzleti csomagok, mindenki maga rakja össze mit szeretne venni. 3 nagyságú csatlakozás van 40, 70 és 90 pontos. Ezek abban különböznek, hogy ugyanazért a munkáért, behozott forgalomért a 90 pontos aktivitásúak a maximum jutalékot kapják, a kisebb aktivitásúak viszont kevesebbet. Ezért bár tudom  a 90 pont ami kb 170 euro ami kb 68000 Ft sokaknak sok lehet, de ha üzletileg kezeled a dolgot, akkor megéri rádolgozni, mert butaság lenne ugyanannyi munkáért, feleannyi pénzt kapni. Egyrészt a megvásárolt terméket tovább is tudod adni, másrészt ha hozol új 90 pontos belépőt, az ki is váltja a havi személyes vásárlásod.

A munka egyszerű de persze nem könnyű. A sikernek ára van.

A feladat, hogy a termékeket, a lehetőséget rajtad keresztül ismerje meg minél több ember.

A munka azonban nem eladásról szól, nem házalunk a termékekkel, és nem áruljuk őket, nincs raktárkészletünk! A feladat abban rejlik, hogy piacot teremtünk a termékeknek és a legfontosabb termékünknek, A SZABADSÁGNAK ÉS ANYAGI FÜGGETLENSÉGNEK!

Az emberek elsősorban nem a termékek, vagy a cég miatt csatlakoznak, hanem azért, mert megismernek egy embert – mondjuk TÉGED – akit hitelesnek találnak, akiben bíznak, akinek tapasztalatában, tájékoztatásában megbíznak, elfogadják vezetőnek és elhatározzák, hogy vásárolnak ők is, sőt van aki elhatározza, hogy ő is ilyen ember akar lenni, és hatni akar az emberekre!

Szóval a munka igazából az, hogy olyan emberré válni akit szívesen követnek az emberek, akihez szívesen csatlakoznak! Persze ezt ki lehet váltani profi online marketinggel, Facebook hirdetéssel, elkapó oldalakkal, email marketinggel, de a lezárás a csatlakozás előtt, vagy legkésőbb után, mindenképp fontos a személyes kapcsolatfelvétel. Ezért 2 készség fontos a munkában, az online marketing megtanulása és a kommunikáció, kapcsolatfelvétel készségének elsajátítása. És a vezetővé válás a következő.

Mivel a mydailychoice cégnek 11 divíziója van így bármilyen termékcsoportból választhatsz, de az üzemanyagos FFX termékeket nem lehet együtt rendelni vitaminokkal például.

Ha szeretnél pénzt csinálni ezzel akkor nézd meg a marketing tervet, és a 8 fajta jutalék kifizetést amivel akár 85% visszaosztás is lehet az alattad létrejött forgalomból. Óriási összegek ezek, de persze meg kell dolgozni érte, és nem első héten keresed meg. De ha azt csinálod amit kell, akkor 2-4 év alatt elérheted a teljes anyagi szabadságot. Nincs meggazdagodási ígéret, mindenki másképp halad, de rengetegen megcsinálták már így meg lehet csinálni!

Elsőre bonyolult, a lényeg hogy nagyon jól fizet, hetente fizet, nem kell vállalkozónak lenned hozzá, nem kell leszámláznod magad vallod be év végén az adót.

Kriptoba is kérheted a jutalékot így adózni abból akkor fogsz ha kiveszed fiat valutában.

REGISZTRÁLJ MOST: https://mydailychoice.com/onlineteam

Nézd végig az üzleti videókat sorban ezen a videólistán: