Miért válaszd az FFX-t?

Ha még nem próbáltál adalékanyagot,  akkor ne érd be kevesebbel!

Miért?

FFX Fejlett özemanyagadalékAzért, hogy ne járj úgy, mint sok olyan FFX használó, akik sokadik más adalék alkalmazása után jutottak el hozzánk, és sok százezer kidobott forint után szembesültek azzal, mit is jelent a minőségi üzemanyag adalék!

A célunk olyan professzionális adalék megalkotása volt, ami a szakma csúcsát képviseli.

Sokan szeretnének adalékanyagot az üzemanyagba, hogy kíméljék a motort, csökkentsék az üzemanyag fogyasztást, mérsékeljék a károsanyag kibocsátást. De tudjuk azt, hogy nagyon nehéz megtalálni a megfelelő terméket ehhez.

Sok termék csak egy üzemanyag típushoz használható. Az adalékok többsége csak egy-két összetevőt tartalmaz, így nem tud minden igényt kielégíteni. Ezáltal többfélét kellene használni, ami miatt drága lesz a rendszeres alkalmazásuk.

Ráadásul elég sok a silány termék a piacon, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sokszor az alapanyagokon spórolnak, így arról is lehet olvasni, hogy az adalék inkább kárt tett a motorban, ahelyett hogy javította volna annak teljesítményét.

Ezért aztán a tapasztaltok vagy az olvasott vélemények után sokszor inkább nem is használnak adalékot, vagy egy rosszul választott termék után nem térnek vissza és inkább más megoldás után néznek.

Sok olyan ügyfelünk volt, akik már használtak adalékokat, akár több cég különböző termékeit is, ahol részben voltak eredmények, de igazán elégedettek nem tudtak lenni.

Nálunk nincs ilyen kockázat! Minket azok választanak, akik nem újabb problémát akarnak a nyakukba venni, hanem megoldást keresnek!

Itt nem egy adalékot használsz az üzemanyaghoz, hanem az FFX-et, az üzemanyaga adalék specialistát! Termékünk Nobel díjas kutatási eredményeken alapszik, ezért nem találod meg máshol! Az általunk használt anyagok összetétele és koncentrációja egyedi a piacon! Az a tudás, ami nálunk van, elengedhetetlen ahhoz, hogy az általunk készített adalék kiemelkedjen a tömegből.

BÁRMILYEN GÉPJÁRMŰ TÍPUSHOZ!

Miért válaszd az FFX-et?

 • Meghosszabbítja a motor életét és csökkenti a kopást:

Az FFX a hatóanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amelyek együttesen hatva a motort tisztán, kopogásmentesen, sima futásban tartják. Végeredményben a motor mozgó alkatrészei és az üzemanyag rendszer jóval kevesebb lerakódással, sokkal tovább fog működni, jobb hatásfokkal és költségtakarékosan.

 • Növeli az üzemanyag hatékonyságát:

Csökkenti az üzemanyag fogyasztást, magyarul ugyanannyi üzemanyaggal sokkal több kilométert tudsz megtenni. Akár 15-25% megtakarítás!

 • Megnöveli a jármű lóerejét és teljesítményét:

Az üzemanyag BTU teljesítményét képes növelni, ezzel válik hatékonyabbá az egész rendszer.

 • Fémorganikus összetevők:

Olyan katalizátor, amely segíti az üzemanyag alacsonyabb hőfokon történő robbanását, így sokkal tovább tartó és teljesebb üzemanyagégést biztosít. Ez növeli az üzemanyag hatékonyságát, gazdaságosságát. Csökkenti a kipufogórendszeren keresztüli üzemanyag pazarlást, így a károsanyag kibocsátást. Adott mennyiségű üzemanyagból sokkal nagyobb energiát tud előállítani.

 • Olajozás:

Csökkenti a súrlódást a szelepeknél, injektoroknál, fúvókáknál, megnövelve a motor élettartamát.

 • Tisztítás:

Tisztítja a befecskendezési rendszert, illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszert, így a motor a legnagyobb hatékonysággal tud működni.

 • Polimerizáció késleltetés:

Megakadályozza azoknak az apró kis „koszolódásoknak” a kialakulását, amelyek később leülepednek a tankban illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszerben, ezáltal tökéletesen tisztán tartja a motort.

 • Korrózió védelem:

Eltávolítja a korróziót és a rozsdát a teljes üzemanyagellátó rendszerből.

 • Demulziós védelem:

Elkülöníti a vizet az üzemanyagtól. Egyetlen csepp víz az egész rendszerben teljesen tönkre teheti a motort.

 • Üzemanyag stabilizátor:

Megvédi az üzemanyagot a bomlástól, hosszabb élettartamot és felhasználhatóságot adva annak.

 • Csökkenti a veszélyes anyag kibocsátást és a légszennyezést:

A kipufogórendszerben csökkenti a károsanyag kibocsátást, ezzel sokat tesz az egészséges környezet védelmében.

Mi teszi különlegessé az FFX-et a piacon?

A termék összetétele és koncentrációja.

Superfood a motornak. Sokféle anyagból, minden egyes anyag speciálisan megtervezve. Olyan, mintha Szuperkaját töltenél a motorba.

FFX:

Ahhoz, hogy a károsanyag kibocsátást csökkentsd, nem kell kevesebb vagy másféle üzemanyagot használnod – csak okosabban kell használnod a meglévő üzemanyagot. Az FFX tervezésénél az erőteljes üzemanyag égetést (hatékonyság), a veszélyes apró részecskék, koszok eltávolítását (motor élettartam) vették figyelembe. Ezekkel együtt csökken a károsanyag kibocsátás, nő az élettartam és csökken a fogyasztás, miközben a zöld lábnyomod is hihetetlenül csökken. Csak töltsd a tankba és a többi megy magától!

All in one megoldás: Az FFX teljes körű megoldás. Más termékekben csak 1-2 összetevő van jelen, de itt MINDEN megvan, ami szükséges. Többféle terméket kellene összekeverned ahhoz, hogy az FFX hatásmechanizmusának és hatékonyságának közelébe érjenek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük